Gør haven indbydende med flotte haveborde

Sponsoreret

Leder du efter et nyt havebord, så find alle haveborde her. Et flot havebord hører sig til i enhver have. Særligt om sommeren, for det er nemlig her, hvor vi gerne bruger tiden i haven og på terrassen.

Når vi bruger så lang tid i haven, er det vigtigt, at de møbler vi sidder ved, er lavet i en ordentlig kvalitet. Det gælder både siddemøblerne, men i lige så høj grad gælder det kvaliteten af havebordene. Et havebord skal for det første have en god højde. For det andet skal der være god plads til de personer, som bordet skal være beregnet til.

 

En verden af stilarter og materialer

Hos VidaXL finder du alverdens flotte haveborde i mange forskellige stilarter og materialer. Måske planlægger du en stor havefest, eller måske ønsker du bare et flot bord med god plads. Med de mange flotte borde fra VidaXL kan du nemt mixe og matche de forskellige borde med andre stilarter og dermed skabe dit helt eget havemøbelsæt. Det kan for eksempel være et betonbord, som vil passe godt ind i den moderne have med mange geometriske linjer. Eller måske et rundt havebord som vil give din have et romantisk look.

Uanset hvilket et havebord du ender med at vælge, så vil bordet tilføje stil og stemning til din have. Hvad enten det er en romantisk og hyggelig stemning eller en mere funktionel og minimalistisk stemning. I nogle situationer kan det også være praktisk med et bord i haven, som du nemt kan stille op, men på samme tid også nemt kan pakkes væk. Hos VidaXL byder deres store udvalg derfor også på borde, som nemt kan klappes sammen, når de ikke er i brug.