Stort udvalg af skoleinventar i høj kvalitet

Sponsoreret

I mange år har den danske virksomhed Kolon leveret skolemøbler i høj kvalitet til danske skoler og institutioner. Kolon laver solide møbler til skolebrug som blandt andet borde, stole, katedre og små taburetter.

Mangler du gode og solide møbler, som er fremstillet i holdbare og slidstærke materialer, så er de mange produkter fra Kolon værd at se nærmere på. Fælles for de mange forskellige borde er, at de ikke kræver vedligeholdelse. I institutioner, uanset om det drejer sig om skoler, børnehaver eller andet, så handler det om at have møbler, som kan holde til at blive brugt, uden at det er nødvendigt at passe på.

Dansk design med fokus på ergonomi

Kolon er dansk design i en klasse for sig. Mange af møblerne er designet med et stort fokus på både æstetik og ergonomi. Både stole og borde er lavet med et smart hæve-sænke system. De kan derfor justeres i højden, så de passer den enkelte elev eller lære. Det betyder, at I ved at bruge møbler fra Kolon kan veksle fra at sidde ned og til at stå.

Mange af møblerne fra Kolon kan også nemt flyttes rundt på, hvis behovet er der. De er lavet med hjul, hvilket giver rig mulighed for at lave nye opstillinger i undervisningslokalet for eksempel i forbindelse med projektarbejde.

Hos Kolon arbejdes der hårdt for at passe på miljøet, og derfor går virksomheden ind for grøn teknologi. Det betyder blandt andet, at der i deres produktionshaller er installeret LED lys for lige præcis at nedsætte det store strømforbrug.