Find det perfekte sidebord til dit yndlingsspot

Sponsoreret

Elsker du din kop kaffe, som du indtager i sofaen eller lænestolen på dit yndlingsspot? Hvorfor ikke gøre spottet endnu mere perfekt med et skønt sidebord fra vidaXL?

Det er vigtigt at få indrettet de helt perfekte spots i ens hjem, hvor man virkelig kan slappe af, nyde livet og koble helt af. Mange har et helt bestemt sted i hjemmet, hvor de hver dag drikker en kop eftermiddagskaffe eller tager en fyraftensøl.

Måske du også har et helt bestemt hjørne af sofaen eller lænestolen, hvor du plejer at sidde med kaffen og avisen, når du kommer hjem fra arbejde, eller lige når du er stået op, inden dagen rigtigt går i gang. Her sidder du måske med avisen, kaffen eller din iPad eller telefon.

VidaXL har produceret et møbel, der kan gøre dit yndlingsspot endnu bedre endnu. De har lavet det perfekte sidebord, som er både moderne, funktionelt og ganske enkelt virkelig smart. Det er både et elegant sidebord, som har et nordisk look, og så er selve bordpladen også en aftagelige serveringsbakke. Det er en smart effekt, der gør, at du kan tilberede lige præcis det, du gerne vil nyde henne ved dit yndlingsspot, og så kan du tage det med over ved hjælp af bakken, som du så placerer som bordplade. Derudover er der endda også et rum neden under bordpladen, hvor du blandt andet kan have en bog, en avis, en kuglepen, en mobiloplader, en iPad eller hvad du ellers gerne vil have lige i nærheden men stadig gemt væk. Find sidebordene her: https://www.vidaxl.dk/g/1549/sideborde.