En hel verden af vin

Sponsoreret

Hvor meget ved du om vin? Hos vinmedmere.dk har de helt styr på vinens verden. De er eksperter indenfor området, uanset om det er rosé, hvid- eller rødvin eller om det er mousserende vine.

Druen er altafgørende

Når det kommer til vin, er der flere ting der spiller ind. Først og fremmest handler det om druen, hvilken findes i mange forskellige sorter. Nogle kan bruges til produktion af flere forskellige typer vin, mens andre er mere specifikke, så de kun kan bruges i én slags vin. Hvilket område, druerne kommer fra, har en meget stor betydning. Det kan nemlig være afgørende for, hvilke smage, aromaer og farver, vinen ender ud i. Derfor er de forskellige klimaer altafgørende – nogle druer har brug for et varmt og tørt klima, mens andre trives bedst i et koldere klima.

Eksklusive vinområder i verden

Nogle områder i verden har opnået patent på enkelte druesorter eller vintyper. Det gælder blandt andet for den italienske vin Barolo, der kun produceres på Nebbiolo-druer og kun i den norditalienske region, Piemont. Det samme gælder for Champagne, som de fleste af os har stiftet bekendtskab med ved festlige begivenheder. Den må nemlig kun produceres i den nprdøstlige franske region Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine. Mange kendte vine har sit udspring i et bestemt land, men er efterfølgelige blevet opdaget af andre lande, der selv har haft mulighed for at producere selv samme drue. Bare rolig – du behøver ikke at vide alt om vin. Vinmedmere.dk har et væld af vine i deres udvalg, som er nøje udvalgt, og de har helt styr på, hvilken vin der passer bedst til den enkelte anledning.