Arbejdstøj af høj kvalitet

Sponsoreret

I mange år har den danske virksomhed Timetex leveret profil- og erhvervstøj til forsvaret, sygehuse og en række modekunder. Timetex designer og producerer i høj kvalitet med en unik pasform og komfort.

Mangler du det perfekte arbejdstøj og sko, så er de mange produkter fra Timetex værd at kigge nærmere på. Fælles for alle produkterne er, at de er lavet i kvalitetsmaterialer, som kan holde til at blive brugt på jobbet.

 

Arbejdstøj skal være funktionelt og behageligt

Arbejdstøj skal selvfølgelig kunne tåle at blive brugt dag efter dag og tåle at blive udsat for slitage. Det skal også have nogle kvaliteter, som giver mening i forhold til det arbejde, som skal udføres. Men det er også vigtigt, at det har en god pasform, som passer til den enkeltes behov afhængig af, hvilken arbejdsfunktion der er tale om.
Arbejder du for eksempel med sundhed, pleje, dental eller rengøring, så kan du altid finde et stort udvalg af pleje- og kliniktøj hos Timetex.dk. På hjemmesiden er det muligt at bestille arbejdstøj til sundhedspersonale, hvor pleje og omsorg er omdrejningspunktet. Både kliniktøj og plejebeklædning skal fremstå, så du ser ren og hygiejnisk ud. Tøjet skal derfor være af god kvalitet, så det kan holde til at blive vasket ved høje temperaturer utallige gange, samtidig med at det skal være blødt og behageligt at have på.