Mangler du en ny industristøvsuger?

Sponsoreret

Er du på jagt efter en ny industristøvsuger, der lever op til dine krav, så er Nilfisk de bedste professionelle støvsugere på markedet. Find hele sortiment af støvsugere fra Nilfisk hos Knud E. Dan A/S.

Man kan næsten ikke sige ‘støvsuger’ uden at sige Nilfisk. De to hænger uløseligt sammen, og det er der en grund til. Udover at Nilfisk gennem mere end 100 år har produceret populære støvsugere, så har de også ry af at være nogle af de bedste og stærkeste støvsugere på markedet. De har derfor været et meget anerkendt støvsugermærke rundt i private hjem, men særligt også til professionel brug i industrisammenhæng.

Knud E. Dan A/S fører hele sortimentet indenfor støvsugere fra Nilfisk, og de har gode priser på professionelle støvsugere særligt egnet til rengøring hos virksomheder.

På deres hjemmeside har Knud E. Dan A/A samlet et udvalg af de mest populære modeller, men skulle du være interesseret i en bestemt model, som du ikke finder nedenfor, så kan du blot kontakte dem. Du kan også finde et stort udvalg af tilbehør som fx støvsugerposer og lignende på siden. En af de meste populære modeller indenfor støvsugere er bestselleren Nilfisk VP930 HEPA BLUE, som Nilfisk selv kalder verdens bedste professionelle støvsuger, og som bruges af millioner af mennesker verden over.

Du kan finde mere information om de forskellige støvsugere under kategorien Nilfisk industristøvsuger på knudedan.dk.