Er din have forårsklar?

Sponsoreret

Har du helt styr på din have? Uanset om du har en lille eller stor have, så kræver den en eller anden form for pleje. Foråret er over os, og måske skal du gøre klar til nye planter, urteplanter eller blomster? Find muldjord hos haveglad.dk, så du kan komme godt i gang.

Alt i pleje til din have

Er du vant til at bruge mange timer i haven, både når solen skal nydes med venner og familie, men også når den skal passes og plejes? Ikke alle er havemennesker, men alt efter havens størrelse og hvad den består af, så kan det være en simpel opgave. Måske har du bare en græsplæne i haven og ingen planter, træer eller blomster, men det kræver også vedligeholdelse, fordi jordbunden skal være i orden. Hos haveglad.dk finder du, kort sagt, alt til haven. Er det den helt store haveomgang, du skal i gang med, så finder du alt i jord og muld, heriblandt alt fra blomstermuld, rosenjord, såjord, og jordbærmuld til topdressing/plænedess, højbedsmuld, tagjord og plantemuld. Det er bare at sætte fantasien løs, når der skal ordnes have, det kræver blot de rette forudsætninger, og en start er hos haveglad.dk. 

Frisk muld til haven

Kender du allerede til forskellig muldjord? Så ved du helt sikkert også, at dine planter skal forkæles i ny og næ med det helt rigtige grundlag og frisk muld, så du kan få mest muligt ud af dem. Du kan finde adskillige specialprodukter, blandt andet havejord og muld fra Farmergødning, Holmebo plantejord, produkter fra Champost og Pindstrup samt produkter fra det danske GreenBio.