Alt hvad du bør vide om et godt indeklima

Sponsoreret

I mange år har Eurofins Miljø Luft været med til at sikre, at virksomheder kan have et sundt indeklima. Er du blevet nysgerrig, så kan du se mere her.

 

Skal der være et godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads, spiller indeklimaet en vigtig og meget central rolle. Er der et dårligt indeklima, vil det kunne mærkes ved hovedpine, træthed, tørhed i øjne og på huden samt koncentrationsbesvær.

 

Er du i tvivl om, hvordan indeklimaet er på din arbejdsplads, så kan du altid henvende dig til Eurofins Miljø Luft for at få råd og vejledning til, hvordan problemet kan afhjælpes.

 

Hvilke årsager kan påvirke indeklimaet?

Både luftfugtighed, lufttemperatur og overfladetemperatur er bare nogle af de faktorer, som spiller en afgørende rolle, når det handler om vores indeklima. I og med at der er kommet et stort fokus på indeklimaet generelt, både på arbejdspladsen men i høj grad også derhjemme, kan der være en lang række af spørgsmål, som er gode at stille sig selv.

 

Det kan blandt andet være spørgsmål, som omhandler de materialer, der er brugt i huset, men det kan også være spørgsmål, som omhandler en eventuel jordforurening under huset. Mange vælger i stigende grad at forebygge problemerne, inden de opstår, det kan blandt andet være at anvende klimavenlige byggematerialer.

 

Hos Eurofins Miljø Luft kan du altid stille de spørgsmål, som du eventuelt skulle sidde med, særligt når det handler om at skabe et godt og sundt indeklima. Det kan nemlig være en kompleks opgave at skulle håndtere på egen hånd, især hvis man ikke har den rette viden til at løse problemerne.