Følg de nye hygiejnestandarder med produkter fra Tork

Sponsoreret

Mon ikke du allerede har stiftet bekendtskab med Tork? Tork har stor erfaring inden for professionel hygiejne, og de har alt det, du skal bruge på en arbejdsplads. Du finder et stort udvalg af produkter fra Tork hos kontorsyd.dk.

Hold arbejdspladsen ren

Der er efterhånden ikke særlig stor sandsynlighed for, at du ikke har set navnet Tork på forskellige produkter i forskellige virksomheder. Når du skal tørre hænder med deres håndklædeark i omklædningsrummet, vaske hænder med sæbedispenser og håndsæben i lufthavnen eller smide papiret ud i deres affaldsstativ. Med produkter fra Tork kan du i den grad sørge for, at din arbejdsplads lever op til de nye hygiejnestandarder, så alle medarbejdere føler sig trygge. Med produkter fra Tork har du og dine kolleger de bedste forudsætninger for at vaske hænder grundigt, tørre dem ordentligt, og så kan I afslutte med at bruge hånddesinfektion, så hænderne kan blive helt og aldeles rene flere gange om dagen. Ligeledes er det en god idé at indkøbe flere flasker med hånddesinfektion, så du kan placere dem flere steder på arbejdspladsen og dermed optimere hygiejnen yderligere. 

Verdensklassehygiejne

Generelt sørger Tork simpelthen for, at du og dine kolleger kan være en del af en ren arbejdsplads, hvor I kan føle jer trygge. Besøger du kontorsyd.dk, finder du alt det, du har brug for til en optimal og verdensklasse hygiejne, og med enkelte klik kan du bestille produkterne til arbejdspladsen, så den gode hygiejne kan holdes ved lige. Klik ind og se det store udvalg af produkter fra Tork hos kontorsyd.dk.